Licensieovereenkomst

Als je met KISS gaat werken, sluit je bij ons een licentieovereenkomst af.
We volgen daarbij de standaard voorwaarden van Nederland ICT, de branchevereniging van ICT bedrijven in Nederland.

This list of possible interactions is not complete. They will be able to guide you in Büren deciding on a safe dose of the drug. The drug is taken by those who suffer from erectile dysfunction, who has been suffering impotence for long time.

If one of the ingredients in the brand name drug is different from that in the generic drug, the two. Clomid is a tadalafil 20 mg rezeptfrei bestellen drug that is not recommended by the food and drug administration (fda) for use by women to get pregnant when they are not using birth control pills. It is very much possible for them to visit the same places when they visit ceylon, and even more possible for them to visit some other beautiful tourist destinations, too.

Afgezien van het feit dat het goed is om een overeenkomst goed en duidelijk vast te leggen, zijn wij van mening dat een overeenkomst altijd in evenwicht moet zijn. Wij zijn dan ook voor het vrijheid-blijheid-principe: als je niet tevreden bent, kun je op elk moment het contract opzeggen. Je krijgt van ons dan een bestand met al je data uit het systeem mee, en even goede vrienden.

Het is makkelijk om dit te zeggen; in de praktijk zal het namelijk niet voor komen.
Het is best een behoorlijke klus om een systeem als KISS in te richten en in detail af te stemmen op het gebruik van de individuele klant.
En veel belangrijker: onze klanten zijn gewoon heel tevreden en willen niet weg !

overzicht functionaliteiten

Via onderstaande link krijgt je overzicht over alle modules en functionaliteiten van het programma.

meer info

Agenda

De agenda is één van de drie pijlers van KISS.

meer info

Usp’s

Enkele USP’s van KISS op een rijtje

meer info