KISS

Het hart van dit sport ERP programma bestaat uit drie samenwerkende en geïntegreerde programma’s, waar omheen tal van modules gebouwd zijn.kiss-chart-opacity

De drie programma’s:
– klanten informatie systeem: hierin zit alle klanten informatie, met de historie van de klanten, hun abonnementen, hun sportgedrag en bestedingen.
– financiën, met o.a. de kassa, facturering, debiteurenbewaking, financiële rapportage en een koppeling aan de boekhouding.
– planning, bestaand uit de agenda, webboeken, het maken van offerte, orderbevestigingen en de daarbij horende planning.Het werken met KISS leidt enerzijds tot besparingen binnen het bedrijf, en anderzijds tot toename van de omzet. De invloed op het resultaat is daarbij een veelvoud van de kosten van een abonnement op KISS.

Bij Klanten Informatie Systeem vinden we een grote bron van gegevens, waarmee de prestaties van het bedrijf verbeterd kunnen worden. Je hebt overzicht over het gedrag van je klanten, kunt bestedingen stimuleren en bijvoorbeeld ingrijpen als en klant te lang niet meer geweest is.

bij het financiële deel van het systeem wordt met name geld bespaard. Denk aan facturen en debiteurenbewaking. Da’s nu een fluitje van een cent, en geen hopeloze papierrompslomp, waar je dan ook weer geen zin in hebt.

Met planning wordt geld verdient. Webboekingen vinden ook om 02:00 uur ’s nachts plaats, of als uw concurrent dat niet faciliteert. En zeg nou zelf, als je iets wilt boeken, en het kan niet op dat moment online, dan haak je toch af ?

overzicht functionaliteiten

Via onderstaande link krijgt je overzicht over alle modules en functionaliteiten van het programma.

meer info

Agenda

De agenda is één van de drie pijlers van KISS.

meer info

Usp’s

Enkele USP’s van KISS op een rijtje

meer info